Over ons

Lunette ziet u zitten!

Persoonlijke aanpak

Een warm welkom... Dat krijg je bij Lunette gegarandeerd. We gaan prat op een persoonlijke aanpak met eerlijk advies en een service op maat. Een voorbeeld? Voor wie liever onder vier ogen een bril kiest, is de winkel open op afspraak. Een lekkere espresso staat sowieso voor je klaar, altijd, met een glimlach natuurlijk!

Gediplomeerd opticien en optometrist

Eerlijk advies dankzij persoonlijke service

Warm onthaal in een uniek interieur

Originele collectie

De collectie van Lunette wordt met zorg geselecteerd en samengesteld. Trendy, origineel en kwaliteit zijn daarbij altijd de codewoorden. Ons aanbod omvat zowel brillen, zonnebrillen, sportbrillen, lenzen als kinderbrillen. In, Lunette, dé optiek in Roeselare, gaan bekende brillenmerken en -designers hand in hand met nieuwe en jonge ontwerpers.

Uniek interieur

Sfeervol en smaakvol, net zoals de brillen en zonnebrillen in de collectie. De showroom, winkel en atelier van Lunette zijn gevestigd in een uniek interieur in Roeselare. Zo kan je in alle rust je ogen de kost geven. Benieuwd? Spring eens binnen, we helpen je graag verder.

Lunette offers affordable yet fashionable eyewear with a good service. We make the difference through our personal approach and familiar atmosphere.
Contacteer ons via WhatsApp!